10/28/2006

El carnet de catalanitat per punts de CIU

Podem veure en el bloc de José Rodriguez un qüestionari per poder valorar la teva catalanitat. Recentment hem escoltat al candidat de CiU, l'Artur Mas, proposant un "carnet per punts" per als immigrants, on cada immigrants ha de demostrar la seva integració i catalanitat, i quan més catalanitat, adquireix més i més drets potser et sembli que pots treure tots els punts, però, saps quants punts tindries sota la visió de catalanitat del líder de CiU? A lo millor no pots accedir als drets més bàsics!!

10/20/2006

Les mentides de CIU i la TV de Tortosa

Aquí podeu veure les mentides del DVD de la vergonya fet per CIU i que van repartir més d’un milió de copies. En ell sortien unes xifres que no corresponent amb la realitat.

També és escandalós que encara estiguin repetint-lo per la Televisió de Tortosa, a partir d’ara la TV de CIU. Ahir estava dinant i vaig fer un zàping ràpid pels canals de televisió i quina va ser la meva sorpresa que encara estaven passant el DVD de la vergonya, com també van fer el dissabte passat.
Ja sabeu com les gasten els convers...

10/19/2006

Seguint els passos de Berlusconi


L’Artur Mas continua amb la seva campanya d’aparador, ara amb el seu compromís per Catalunya davant del notari (i també de tots els mitjans de comunicació). L’únic precedent que tenim a Europa va ser Silvio Berlusconi el 8 de maig del 2001, on davant de la televisió va firmar un document de compromís amb la ciutadania, Mas copia a Berlusconi en les estratègies de campanya, típic de la dreta i dels seus mètodes que menyspreen la intel·ligència dels ciutadans.

El PSC proposa estendre els drets socials i incrementar els recursos per ampliar i millorar els serveis públics, l’alternativa que CiU ens ofereix són xecs per facilitar que els més rics puguin adquirir-los en el mercat i que els que més tenen obtinguin desgravacions fiscals per pagar menys impostos.

No hi ha color!!!

10/18/2006

Vols tornar el DVD de la vergonya a CIU?


En la Blogsfera pots trobar moltes coses interessants com per exemple aquest aplicatiu de Jose Rodriguez, en ell tens la possibilitat de retornar la caràtula amb un missatge als convergents.

La campanya política que practica CIU és més pròpia dels EEUU que d’un país europeu, potser no tenim que oblidar que la dreta sempre és dreta encara que sigui catalana.

10/11/2006

Més diners per la cultura a l’Ebre


Resum en PowerPoint de la roda de premsa d’Antoni Sabaté en els Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Podem constatar una pujada del pressupost en solament dos anys (2004-2005) de 432,41% d’increment en inversions directes a les Terres de l’Ebre.

10/06/2006

Què diuen els números?

José Montilla no és l'alegria de la Huerta

Potser tenen raó, no se guanyaria la vida en el món de la faràndula, però la seva serietat i la seva capacitat de treball són virtuts que no abunden en la política catalana.

10/03/2006

Exposició de pintura de Roberto Escoda


El proper divendres dia 6 d’octubre a les 20 hores, Antoni Sabaté, coordinador territorial del Departament de Cultura a les Terres de l’Ebre inaugura l’exposició de Roberto Escoda: “L’olivera, una escultura vivent”.

Entre altres coses, Roberto Escoda ha estat director de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa, i membre dels grups d’artistes Delta 51 i Cabra-feixet.. En aquesta exposició ens presenta 14 olis i dibuixos dedicats a les oliveres mil·lenàries. L’exposició vol lligar l’art i el cultiu mil·lenari i mediterrani de l’olivera.

L’exposició podrà ser visitada a la sala 2 de Terracota, Museu de la Terrissa de la Galera, situat als baixos de la Casa de la Vila, carrer de Sant Llorenç, 36. La Galera (Montsià), tots els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 hores, fins al 19 de novembre. També s’organitzen visites guiades per a escoles i grups. (terracota@galera.altanet.org).