3/12/2007

PRESENTACIÓ DEL CAP DE LLISTA A DELTEBRE


Al voltant de 500 persones, en la seva gran majoria de Deltebre, van assistir al sopar de presentació del candidat del PSC a l'Alcaldia de Deltebre, Paco Callau Casanova, va tenir lloc ahir a la nit en l'Hotel Rull de Deltebre.La presentació va anar a càrrec del primer Secretari de l'agrupació local del PSC a Deltebre, José Ramon Castells que va obrir un acte presidit pel Conseller d'Educació Ernest Maragall i que ha marcat el tret d'inici de la pre-campanya a n'aquesta població del Delta. Posteriorment, el Primer Secretari de la Federació Antoni Sabaté va fer un repàs sobre la situació política al país i a les Terres de l'Ebre destacant el treball fet a Deltebre per parts de tots els dirigents locals.

Per la seva part, Joan Sabaté, President del PSC va centrar-se en les expectatives electorals de la candidatura a Deltebre, ressaltant la bona progressió del PSC per assolir el govern municipal i l'alcaldia. La cloenda de l'acte va anar a càrrec de Paco Callau, on va destacar les primeres línies programàtiques orientades a millorar el benestar de les persones.

Ernest Maragall va voler explicitar les noves oportunitats per les Terres de l'Ebre i va ressaltar l'esperit de lluita dels ebrencs contra el PHN, recordant que ara la feina s'ha d'orientar per treballar pel territori, possibilitant inversions i idees noves que han de donar una nova empenta a les Terres de l'Ebre.

Al sopar van assistir diversos membres de l'executiva de la Federació de l'Ebre del PSC i càrrecs públics.