2/01/2007

El PSC presentarà llista a Ginestar en les properes eleccions municipals


Desprès de vint anys, el PSC presentarà llista electoral en les properes eleccions municipals a la població de Ginestar (Ribera d’Ebre). La llista, sota les sigles PSC-PM, estarà encapçalada per Josep Maria Domènech, conegut col.laborador en diverses entitats locals de caire social.
Domènech, que ja està treballant en la confecció del programa municipal, ha assegurat que “serà una candidatura potent, força variada, de la que formaran part sindicalistes, empresaris autònoms, membres de associacions culturals i socials ... de Ginestar. D’aquesta manera es pretén elaborar un programa que reculli totes les inquietuds i sensibilitats de la població i dissenyar un projecte de futur ambiciós per al municipi, tant urbanísticament com social i econòmicament. Això permetrà afrontar les necessitats existents i planificar un model de desenvolupament pròpi per a Ginestar”
Aquesta candidatura pretén assolir l’alcaldia de Ginestar “després de molts d’anys de govern de CIU al que se li ha fet ja més que evident un desgast que paralitza el devenir del municipi”

No hay comentarios: