6/29/2007

Resolució del Consell de Federació del PSC


El Consell de Federació del PSC a les Terres de l'Ebre, davant la reiteració de la proposta transvassista del PP, feta en el debat d'investidura a les Corts Valencianes, pel president Francisco Camps i tenint present la intervenció de resposta del president del grup socialista a les Corts Valencianes, Joan I. Pla, adoptem la següent resolució:

1.Reiterem la nostra posició contraria als transvassaments d'aigua entre conques hidrogràfiques i reiterem la nostra adhessió al "Compromís per l'Ebre" tal i com el vàrem signar.

2.Manifestem el nostre ple suport a la política d'aigües del govern de l'estat, presidit pel Sr. José Luís Rodríguez Zapatero, i pel Govern de la Generalitat presidit pel Sr. José Montilla, política que es va iniciar amb la derogació del Pla Hidrològic Nacional, aprovat amb els vots del partit PP i CiU i que després s'ha concretat amb el "programa agua" que recull les principals propostes d'allò que s'ha vingut anomenar la Nova Cultura de l'Aigua i que exclou la formula dels transvassaments entre conques.

3.Mostrem el nostre desacord amb la proposta del Sr. Joan Ignasi Pla d' apostar per un transvassament de l'Ebre de menors dimensions. Contrària a la política del PSOE en l'àmbit Federal.

4.Donem ple suport a les conclusions de la comissió per la sostenibilitat celebrada el 8 de març de 2007 en la qual es va aprovar la proposta de cabal mediambiental que ha d'ésser incorporada al Pla Integral del Delta de l'Ebre i al nou Pla Hidrològic de la conca de l'Ebre que s'està començant a redactar.Terres de l'Ebre, 28 de juny 2007

No hay comentarios: