2/05/2010

CIU no toca!



Felip Puig va venir ahir a les Terres de l'Ebre a dir que la Llei de Vegueries no és prioritària en l'agenda de CIU. Fins aquí podem dir que no ens sorprèn l'actitud d'un partit que durant 23 anys va governar Catalunya d'esquenes als seus territoris, és a dir, oblidant realment que les Terres de l'Ebre tenen una singularitat econòmica i social i, en conseqüència, necessiten unes polítiques especifiques per resoldre els seus problemes.

El Govern de la Generalitat amb el seu President al capdavant, José Montilla, ha complert amb una de les promeses del seu programa electoral. Aquesta és la raó principal de les crítiques de CIU? És que els ciutadans no demanem als polítics que compleixen les seves promeses?

Una vegada més podem veure a CIU de les Terres de l'Ebre rendint vassallatge als designis del seu líder, Artur Mas, uns designis que van en contra dels interessos dels ebrencs.

2 comentarios:

Robert Bellaubí dijo...

Manel, heu aprobat la llei? Montilla l'ha aprobat? saps tan bé com jo que no s'aprobarà aquesta legislatura, i vatros Montilla, socialistes, sereu els primers de no votar-la.

Fum, fum i fum. Marcatge de paquets i poca cosa més. Ah! fa 7 anys que governeu, te'n recordes? i ara per ara, encara no està aprobada la llei, i com això tantes altres coses.

Manel, fum, fum i fum. I el país en una crisi profunda.

Vegueries? sense consens al territori? conservant les dipus? lo dit, fum.

maneldelavega dijo...

Respecto la teva opinió, però els fets són els que són, per això tenim l'obligació de complir amb el nostre programa de govern. Com tu saps fins les eleccions no farem el 7 anys de govern i primer hem treballat per tirar endavant el nou Estatut, ara toca les Vegueries. En definitiva una demostració de coherència política.

Per cert, el PSC votarà a favor de les vegueries al Parlament i com diu el President, José Montilla, teniu la mà oberta per sumar-vos a l'acord per complir amb l'estatut que vosaltres també vau donar suport.