5/11/2006

El més important l’Ebre


Indiferentment de la sortida d’ERC del govern ebrenc, el nostre territori continuarà avançant com hem fet fins ara, ja que la majoria de decisions que el Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre assumien les propostes socialistes que hem treballat al llarg d’aquets últims anys. Per això, podem estar segurs que l’experiència del govern actual amb un programa estratègic marcat des de el primer dia són suficients garanties pel nostre territori.

Crec que potser ara no és el moment de mirar enrrera i tenim que continuar el nostre treball en servei de les Terres de l’Ebre, davant d’un referèndum que ens ha d’apropar més a la Vegueria.

1 comentario:

Unknown dijo...

Fa no res que Maragall va dir que aquesta legislatura, de vegueria res de res. Si a més no és una vegueria equiparada a una província continuarem tenint duplicitat d'administracions i electoralment seguirem comptant com fins ara. És a dir, que serà façana, simplement.

Quant a la trencadissa del tripartit, tot i que potser fins i tot per a Esquerra ha estat millor que quedar-se, crec que provoca més soroll del que ens calia als ciutadans. Més planes de diaris de polèmica.

Discrepar de l'Estatut ha esdevingut pecat a Catalunya. Sembla que està més ben vist el gir de CiU rebaixant les fites posades al text que la negativa a acceptar allò que s'havia dit que no s'acceptaria.

És clar que no és això l'únic que ha provocat la sortida d'Esquerra del govern. Els pobres mortals això no ho sabrem mai segurament. Però, amb la informació que ens arriba no crec que s'hagi posat la pedra per construir un millor edifici del Sí a l'Estatut. Encara, que com amb la Constitució Europea, segurament els partidaris del sí aconseguiran els seus propòsits, parlant en positiu i no discutint a fons i en públic els temes claus.