11/07/2006

CIU una imitació del PP

Ahir a la nit els convergents es manifestaven davant de la seu d’ERC, no eren molts, però cridaven enfurismats: Mas president! Lògicament ens recorda als del PP, no volen reconèixer la validesa del nostre sistema democràtic. Potser no poden entendre que desprès de vint-i-tres anys de govern convergent la Generalitat no sigui una propietat vitalícia de la dreta catalana, això produeix una frustració molt gran entre les bases d’aquest partit. Algú hauria de recordar-los que els tres partits del govern tenen més vots i escons que tota l’oposició junta (CIU,PP i Ciutadans). Tothom sap que si CiU suma amb el PP: Govern de dretes. En canvi ara van de víctimes, no hi ha dret.

Menys crits i insults, i més democràcia i diàleg!!!

3 comentarios:

montsianenc dijo...

Estàs equivocat no eren "convergents" sinó gent descontenta amb la decisió d'ERC per tornar a fer el tripartit. No dic que no hi haguès gent de CiU però molta gent eren votants (militants o no) d'Esquerra descontents amb la decisió del partit "independentista".

Si a tu no t'agrada que la gent es manifesti ... recorda què feieu fa 3 anys.

La cançoneta dels escons i vots, ja ens la sabem. A les passades eleccions la vostra excusa era que havíeu tingut més vots, però ara ni això. La patacada del PSC-PSOE ha estat molt forta, no heu guanyat a cap circumscripció, només heu guanyat a 3 comarques (de les 41 del país) i a un centenar de municipis (dels més de 900). El pacte CiU i PP ja es va dir a tort i a dret que NO ES FARIA (encara no ho heu entés?)

Els socialistes sou els menys indicats per demanar "Menys crits i insults, i més democràcia i diàleg!!!". Fa 3 anys insultaveu, cridaveu i llençaveu fang, on estava la democràcia i el diàleg?

Tornareu a governar el país (o ho tornareu a intentar). Aquesta vegada ho freu bé?

emigdi dijo...

La gent de partit sou terrible. No recordes que militants i simpatitzants d'ERC, PSOE i IC ens manifestàvem no fa gaire davant les seus de CiU arreu del territori ebrenc. És legítim. No he estat mai en l'òrbita de CiU, però és evident que han guanyat les eleccions arreu, i el PSOE va tenir una batacada fortíssima. La teva anàlisi està feta únicament des de la perspectiva d'un carnet de partit. Mai no us adoneu que el propi partit pot fer mil errades. Amb l'escàs suport electoral el PSOE no hauria de governar. Dels vots a ERC n'hi ha uns quants que no volien tripartit, precisament per les constants ingerències de Madrid que ho tornaran a fer tot ingobernable. Jo mateix sempre he estat acusat de ser el radical dels radicals, i en canvi m'és facilíssim acceptar els resultats de les urnes, la qual cosa la gent de carnet mai no feu.

montsianenc dijo...

perquè no publiques el meu comentari?